+36 30 248 6560

Első találkozás

Konzultáció, kezelési terv készítés
Az első találkozás életünk minden terén meghatározó. Nincs ez másképp a fogászatban sem. Első találkozásunk során mérjük fel az Ön igényeit, fogainak állapotát és ezek után készítjük el a pontos kezelési tervet.

Ahhoz, hogy a legpontosabb tervet el tudjuk készíteni, 99%-ban elengedhetetlen a fogászati CT elkészítése, mely segítségével 3D felvételt tudunk készíteni szájüregéről. A felvétel kiértékelése után a fogak pontos vizsgálata következik, ez egy Zeiss teleszkóp szemüveggel történik, ami 4-szeres nagyításban mutatja fogait. A fent említett eszközök járulnak hozzá ahhoz, hogy az átlagosnál jóval pontosabb képet kapjunk fogai állapotáról, és tökéletes végeredményt érjünk el a kezelés során.

A kezelési terv ismertetése során több lehetőséget vázolunk fel Önnek, hogy egyéni igényeinek megfelelően tudja kiválasztani a legjobbat.

A kezelési tervben feltüntetjük a szükséges kezelések árait, időtartamát és a szükséges megjelenések számát.

FilozÓfiánk

Meiszter Péter vagyok, a Meiszter Fogpótlás Centrum szakorvosa. 2011-ben nyitottam meg rendelőmet Dombóvár szívében, és azóta minden nap arra törekszem, hogy kollégáimmal az elsők között legyünk a szaktudást, az eszközöket és az alapanyagokat illetően is. Orvosként célom, hogy minden nap legalább egy dologban jobb legyek, mint azelőtti nap voltam. Ehhez elengedhetetlen szaktudásom folyamatos fejlesztése, a mindennapos gyakorlás, a továbbképzések és az új szakterületek megismerése.

Nem titkolt tény, hogy nagy rajongója vagyok az autóknak, a Volvo áll legközelebb a szívemhez. Könnyen tudok azonosulni a svéd életstílussal, amelyet képvisel. A kifinomultsággal, a letisztultsággal, a funkcionalitás fontosságával. Szeretem a légies, könnyed vonalait, a valódi anyagokat, mellyel készül az autó és az innovatív technológiákat, melyeket alkalmaznak. Munkám során is ezeket az értékeket képviselem, különösen három szót tartok szem előtt: részletesség, pontosság, alaposság. Úgy vélem, ez a három tényező a legmeghatározóbb egy tökéletes eredmény létrehozásához.

Nem telik el úgy nap, hogy ne foglalkoznék a rendelővel, fontos számomra, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely egészséges, szép és tartós mosolyt eredményez, amelyért biztonsággal vállalunk garanciát. Ennek érdekében nem csak szaktudásomat fejlesztem, de a legújabb technológiákat is alkalmazom. Így nyílik lehetőségem olyan eszközök használatára, mint az antibakteriális, felszívódó varrófonal, a teleszkópszemüveg, amellyel közel 3-szoros nagyítással tudok dolgozni. Mindezeken túl rendkívül fontos, hogy páciensünket egészben lássuk, ezért pontos felmérést, előkészítést végzünk, melyet szigorú kezelési terv követ.

Minden nap azért dolgozunk, hogy páciensünk azzal az érzéssel távozzon tőlünk, hogy a legjobb szolgáltatást kapta, a legkedvesebb kollégáktól, a legfelszereltebb és legbarátságosabb rendelőben.

GalÉria

 

 

Eseteink

 

 

Férfi páciensünk azzal a problémával kereste meg klinikánkat, hogy korábbi kerámia borítású hídjáról több helyen lepattant a kerámia, valamint folyamatosan vérzett az ínye fogmosáskor. Mivel páciensünk éjszaka szorítja, csikorgatja a fogait, speciális teljes kerámia („monolit”) pótlást készítettünk számára. Az előkészítés során 0,5-1mm közötti peremet alakítottunk ki a fog nyaki részénél mikroszkóp segítségével. Az erre elkészült pótlást számítógépes tervezés alapján robot faragta ki. A pótlás teljes pontossággal a fog peremén fekszik, így sosem lesz íny irritáció/fogvérzés. A teljesen élethű kerámiapótlás egy tömbből készül, egyéni festéssel, emiatt a kerámia lepattanás elkerülhető.
Hölgy páciensünk kétoldali foghiányát a létező legmodernebb csavaros rögzítésű teljes kerámia hidakkal pótoltuk. Magyarországon a legtöbb esetben a mai napig ragasztott pótlás készül, mely jóval olcsóbb, egyszerűbb elkészíteni (kevésbé pontos lenyomat is elég). A jövő viszont mindenképp a csavaros rögzítés, hiszen elkerülhető az implantátum ragasztó felesleg általi irritációja, szükség esetén bármikor eltávolítható, javítható. Készítése azonban sokkal pontosabb munkát igényel. Egyetlen „hátránya” a magasabb ár.
Páciensünk kérése a felső elkopott fogainak teljes rendezése volt. Megoldásként mikroszkópos előkészítésű teljes kerámia hidakat készítettünk, melyek tökéletesen ellenállnak az erősebb fogszorításnak, csikorgatásnak is.
Hölgy páciensünk elégedetlen volt felső fogai esztétikájával. Problémáját cirkónium vázas kerámiapótlással oldottuk meg.
Teljes monolit kerámia szájrendezés egy férfi páciensünk számára.
Páciensünk panasza az őrlő fogában található amalgám tömés esztétikája, mi részünkről pedig az esztétikai problémán kívül a régi tömés mentén kialakuló fogszuvasodás volt. Az amalgám tömések legnagyobb hátránya a tágulása, mellyel repedéseket okoz a fogon, ami így elszuvasodik. Megoldásként hibrid kerámia tömést készítettünk, mely speciális műanyag, illetve kerámia keveréke. Így értük el a szép esztétikát, funkcionálisan pedig a saját foghoz hasonló kopásállóságot.
Hölgy páciensünk részére Magyarországon elsők között készítettük a teljes kerámia pótlások legújabb típusát, a monolit anterior pótlást. Teljesen egyedi festéssel értük el a látható fogszínt. Mivel ezt a pótlást egyetlen kerámia tömbből faragja ki a fogtechnikai robot, sosem várható sérülés, lepattanás. Nem véletlenül adunk rá 10 év garanciát.
Szintén monolit anterior kerámia pótlással állítottuk helyre a gyökérkezelt, elszíneződött frontfog esztétikáját.
A világelső ZOOM® rendelői fogfehérítés eredményeként 5-8 árnyalattal világosabb fogszín érhető el.
Teljes felső száj rehabilitáció egy erősen csikorgató páciensünk számára, monolit teljes kerámiából.

áraink

Áraink meghatározása során figyelembe vettük, hogy szolgáltatásainkkal az országban közel egyedülállóak vagyunk és termékeink a legkiválóbb minőségűek. Nálunk biztos lehet abban, hogy áraink innovatív, minőségi termékeket, megbízhatóságot és magas szintű szaktudást tartalmaznak. Minden eset, minden fogprobléma más és más, ezért áraink irányadóak és pácienstől, panasztól függőek. Az összegeket az MNB napi középárfolyamon számoljuk és forintban fizetendőek.

Garancia

10 ÉV GARANCIA MUNKÁINKRA

Mit jelent, mire terjed ki a garancia?

Ha az alábbi ellátási módok során a beteg szájába került fogmű, vagy az ellátott fog (esetleges preparációs trauma miatti gyökérkezelés nem ide tartozik) a pótlás miatt károsodik, a rendeltetésszerű használat mellett le-, vagy eltörik, meglazul, megreped, elszíneződik (kivétel: dohányzás, kávé, tea okozta színelváltozás) ezekben az esetekben a rendelő ingyenesen helyreállítja, megjavítja, vagy az előzővel azonos minőségű ellátásban részesítjük a pácienst.

A garancia feltételeit elfogadom a következők szerint:

a/ Meiszter Klinika 10 év teljes körű garanciát vállal a következőkre: implantációra, csontpótlásra, fogtömésre¬*, fix fémmentes kerámia fogpótlásokra és fogművekre, amely érvényes a fenti ellátási módok során a rendeltetésszerű használat mellett történő károsodásra;

b/ az a/ pontban megjelölt estekben a Meiszter Klinika ingyenesen helyreállítja, megjavítja a sérült részt vagy az előzővel azonos minőségű ellátást biztosít; vagy a kezelések árát visszatéríti azzal, hogy a beavatkozás díja arra tekintettel került meghatározásra, hogy a centrum és a kezelőorvos az itt írott garancia-feltételek teljesítésén túl kártérítési vagy más anyagi felelősséggel nem tartozik;

c/ nem érvényes a garancia a következőkre: a Meiszter Klinika végzett kezelésekre, amennyiben azokat más, nem a centrum által megnevezett fogorvos javítani próbált; időközben kialakult, a kezelést megelőzően nem ismert allergiákra és következményeikre; éjszakai csikorgatásra; szorításra; rendellenes használatra; baleseti sérülésre; súlyos, kezeletlen fogágy-betegség esetén;

d/ a garancia időtartama és mértéke a kezelés befejezésétől számított 12-ik hónap után évente 10%-ot csökken, ha a féléves kontrollokon határidőben nem jelenik meg vagy a beavatkozás sikerét biztosító alábbi vállalásaimat nem teljesítem.

A beavatkozás sikere érdekében vállalom, hogy

– fogaimat rendszeresen, alaposan ápolom. Az erre vonatkozón tájékoztatást meghallgattam, különös tekintettel arra, hogy az implantátum tartós bennmaradásában a kifogástalan szájhigiénia rendkívüli szerepet játszik. Az elégtelen szájápolás, a dohányzás az implantátum kilökődéséhez vezethet;
– kontrollvizsgálatokon 12 havonta megjelenek, azok díjának fizetését vállalom;
– a javasolt állapotfenntartó kezeléseseket elfogadom és elvégeztetem;
– az alsó állkapocsból történő csontkivétel esetén egy esetleges állkapocs-csonttörés megelőzése érdekében 6 hétig puha ételeket fogyasztok;
– a csontfelépítő műtétek után protézist nem viselek fél évig éjszakára, valamint az első 3 hétben nappal sem;
– teljes narkózis és bódítással végzett műtétek után 24 órán át a közlekedésben aktívan nem veszek részt; az operáció után kísérővel távozom a centrumból;
– arcüreg-műtétet követő 2 hétben nem végzek olyan tevékenységet, amelyik révén felső légúti nyomásfokozódás állna elő (pl.: orrfújás, hajolgatás, sportolás, erőteljes fizikai munka stb.)
– a beavatkozást követően a szájüregi sebet az utasítás szerint ápolom, pihenek, hideg borogatást használok a műtéti területen;
– varratszedésre, utókezelésre a megbeszélt időpontban megjelenek;
*= kivétel a nyaki tömések, él pótlások 1 év garancia

GYIK

Hamarosan...

Kapcsolat

Válasszon az ikonok közül...
Hívjon minket:
+36 30 248 6560
Írjon nekünk:
[email protected]
Itt talál meg minket:
H-7200 Dombóvár, Hunyadi tér 24. fsz. 6.
Fizetési lehetőségek:
A kezelés díját a kezelési terven HUF-ban adjuk meg. A kezelés díját EUR-ban is fizetheti a fizetéskor érvényes MNB középárfolyamon.
Kedvezmények: A 100.000. HUF-ot meghaladó kezelés előre fizetése esetén a végösszegből 3%, készpénz
fizetés esetén 2% kedvezményt biztosítunk. Visszatérő pácienseink egyedi kedvezményekben is részesülnek.
A parkolás díjmentes.