+36 30 248 6560

Specialitásaink

Fogászati eljárásaink nemcsak szebbé és egészségessé teszik fogait, hanem életminőségét is javítja. Az egyedi és innovatív szolgáltatások mellett az általános fogorvosi ellátásokat is magas, professzionális szinten biztosítjuk pácienseink számára.

FOGÁSZATI CT

Teljes körű 3D-s vizsgálat a legpontosabb eredmény érdekében

Talán ismeretlennek hangzik Ön számára a 3D-s fogászati CT, hiszen korábban valószínűleg csak a 2D-s vizsgálattal találkozott. Ezt az új technológiát azért hoztuk rendelőnkbe, hogy a teljes körű vizsgálattal a lehető legpontosabb eredményt kapjuk fogai állapotáról, ezzel minimálisra csökkentve a beavatkozás során kialakuló esetleges szövődményeket.

A fogászati CT egy rendkívül gyors, mindössze 20 másodperc alatt elkészülő felvétel, amely tized milliméternyi pontossággal ábrázolja az állcsontokat, fogakat és azokat körülvevő anatómiai képleteket. Ennek köszönhetően képesek vagyunk a legapróbb változások felismerésére, és a teljes száj rehabilitáció pontos megtervezésére. Azon túl, hogy így az esetleges kockázatokat minimálisra csökkentjük, a fogak, fogpótlások élettartamát növelhetjük és hosszú távú megoldást biztosítunk Önnek.

FOGPÓTLÁS

A leginnovatívabb technikánk rendelőnkben!

A fogpótlás rendelőnk egyik fő profilja, hiszen ez az esztétikai fogászat egyik leginnovatívabb és legérdekesebb területe, amely a különböző teljes kerámia anyagok megjelenésének köszönhető. A kerámia fogpótlás számos előnnyel rendelkezik a fém alapú fogpótlással szemben, ilyen például az élethű megjelenés, a biokompatibilitás és a pontosság. Ezek a tények mind-mind ahhoz járulnak hozzá, hogy a fogászatunkon alkalmazott fogpótlással ne csak fogait tegyük egészségessé, hanem az Ön életminőségét is javítsuk.

Minden szituációban megfelelő kerámia nem létezik, azonban pácienseink számára számos, teljes kerámia alapanyagból tudjuk kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet. A megfelelő alapanyag kiválasztása rendkívül fontos, mivel az ellátás sikere nagymértékben függ a legalkalmasabb kerámia kiválasztásától.

Fogászatunkban az alábbi prémium minőségű, fémmentes kerámia anyagokat használjuk:

– cirkónium – vázas kerámia
– transzparens cirkónium – Prettau®
– transzparens anterior cirkónium – Prettau Anterior®
– lítium-diszilikát kerámia – IPS e max®

A lítium-diszilikát kerámia a kedvence lesz, ha fontos az Ön számára az esztétika, hiszen a legmagasabb esztétikai igények kielégítésére fejlesztették ki, ezért többnyire elülső szóló koronák és kerámia betét alapanyagaként használjuk.

A transzparens cirkónium abban az esetben lesz jó választás, ha implantációs pótlásra lenne szüksége, esetleg a fogcsikorgató páciensek közé tartozik. A kerámiával leplezett pótlások régóta ismert problémája a leplező kerámia lepattanása, a transzparens cirkónium pedig erre kínál megoldást. A pótlások ebben az esetben teljes cirkóniumból készülnek kerámia leplezés nélkül, hosszú távú megoldást biztosítva Önnek.

Magyarországon az elsők között vezettük be a transzparens cirkónium legújabb, különleges típusát, a Prettau Anterior®-t. Ez az újabb típus megnövekedett fényáteresztő képességgel rendelkezik, ennek köszönhetően esztétikája szinte vetekszik a lítium-diszilikátéval.

FOGBEÜLTETÉS

hamarosan…

FOGTÖMÉS – DELUXE ELLÁTÁS

Mindig a maximumot keresi? Akkor ezt az egyedi és különleges szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki!

Az egészséges fognak két fő ismérve van: a külső rugalmatlan zománc, és a belső rugalmas dentin. Egy sérült, beteg fog esetén ezeket az ismérveket nem lehet visszaállítani a legtöbbek által használt kompozit tömőanyagokkal, hiszen azok a fog esztétikáját részben, rugalmasságát egyáltalán nem képesek visszaadni.

Deluxe ellátásunkat ezen problémák kiküszöbölésére hoztuk létre! A Deluxe ellátás egyaránt jelenti a speciális eljárások és anyagok használatát.

A fog eredeti felépítésének megfelelő struktúrát a helyreállítás során rétegenként különböző transzparenciájú, prémium minőségű anyagok használatával nyerjük vissza. A dentin állományát pedig üvegszálakat tartalmazó anyaggal pótoljuk, így állítjuk vissza rugalmasságát.

A Deluxe ellátással kialakított fogtöméssel úgy érzi majd, hogy visszanyerte eredeti, egészséges fogát, hiszen esztétikailag és funkcionálisan is ez áll a legközelebb egy egészséges fog felépítéséhez.

HIBRID KERÁMIA BETÉT

A legigényesebb pácienseink részére

A kerámia betét a tartóssága és a kialakítása miatt is a legigényesebb megoldásnak bizonyul. Ez egy robottechnikával készülő tömés, amely a már kitisztított fog üregébe kerül és ragasztással rögzül. A betét tökéletes kialakításában a csúcstechnológiás CAD/CAM rendszert használjuk segítségül, amely két ülésben történik. Első alkalommal a szuvas részt távolítjuk el, ezt követően lenyomatot veszünk a fogról, ennek alapján pedig 3 mikronos pontossággal készítjük el az Önnek megfelelő betétet.

A betét anyaga speciális kerámia, amely esztétikailag és tartósságát tekintve is egyedülálló, így Ön biztos lehet abban, hogy hosszantartó, tökéletes mosollyal távozik tőlünk.

FOGFEHÉRÍTÉS

Mosolya, akár a filmsztároké! Méghozzá gyorsan és fájdalommentesen

ZOOM® – PRÉMIUM FOGFEHÉRÍTÉS AMERIKÁBÓL

Az általunk használt fogfehérítő rendszer bizonyítottan a legbiztonságosabb és legeredményesebb fogászati esztétikai eljárás. A fehérítést minden esetben megelőzi egy alapos állapotfelmérés, fogkő eltávolítás és polírozás. A beavatkozás igen gyors, időtartama alig egy óra, mely során a fogak felszínére felvitt zselét egy speciális UV fényt kibocsátó lámpával megvilágítjuk. Ennek hatására az aktív oxigén atomok eliminálják a fog mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket, így elérve a kívánt hatást, a ragyogóan fehér fogakat. A fehéredés mértéke akár 8 árnyalat is lehet, fogászatunkon mindez fájdalommentesen!

Kapcsolat

Válasszon az ikonok közül...
Hívjon minket:
+36 30 248 6560
Írjon nekünk:
[email protected]
Itt talál meg minket:
H-7200 Dombóvár, Hunyadi tér 24. fsz. 6.
Fizetési lehetőségek:
A kezelés díját a kezelési terven HUF-ban adjuk meg. A kezelés díját EUR-ban is fizetheti a fizetéskor érvényes MNB középárfolyamon.
Kedvezmények: A 100.000. HUF-ot meghaladó kezelés előre fizetése esetén a végösszegből 3%, készpénz
fizetés esetén 2% kedvezményt biztosítunk. Visszatérő pácienseink egyedi kedvezményekben is részesülnek.
A parkolás díjmentes.